IV Congrés de la CiberSocietat 2009. Crisi analògica, futur digital

FAQs

On es realitza el congrés?

El Congrés de la Cibersocietat és un congrés online que utilitza la xarxa d'Internet, i concretament la seva seu electrònica (plataforma virtual), com espai de trobada dels participants en la lectura i discussió de comunicacions. Malgrat comptades ocasions (algun esdeveniment presencial o alguna altra web relacionada) l'espai online on es realitza és http://www.cibersociedad.net/congres2009

Quan es du a terme el congrés?

Es tracta d'un "Living congress", una fòrmula experimental de construcció col·lectiva d'un esdeveniment online per fases, que va començar el mes de març de 2009 amb la participació de més de 500 persones col-laborant en la concreció temàtica i en la definició del lema.

Des d'el mes d'octubre, s'han obert diferents activitats paral-leles que continuaran en desenvolupament durant la resta del congrés.

La part principal del congrés, la discussió online de les comunicacions, tindrà lloc del 12 al 29 de novembre. Una setmana abans, el dia 5 de novembre, es publicaran les comunicacions per donar a tots els participants la possibilitat de començar a llegir-les i marcar com a preferides les que més els interessi discutir.

Com m'inscric al congrés?

La inscripció oficial s'obre el dia 5 de novembre. Totes aquelles persones que hagin participat en alguna fase prèvia al congrés ja consten com incrites i per tant no és necessari que tornin a registrar-se.

Quin cost té participar al congrés?

Cap. La participació és completament gratuïta. La filosofia dels congressos de l'Observatori per la Cibersociedad és oferir un espai on es reuneixi la gent i comparteixi el seu coneixement amb tothom i sense restriccions. No obstant, existeixen unes despeses d'organització i desenvolupament que s'han de cobrir, és per això que et convidem a col-laborar econòmicament en la sostentació d'aquest projecte mitjançant el pagament voluntari del Certificat de Participació i accés a Actes Electròniques: hem establert una quota de 36 euros per la gestió del Certificat de Participació i l'accés a les Actes Electròniques (el mateix import que el 2006, quan la majoria dels congressos tenen una quota d'inscripció molt superior). Aquest pagament és totalment voluntari i només es tramitaran els certificats d'aquelles persones que ho sol-licitin explícitament.

Tipus de Certificat:

- Certificat de Participació (quota de col·laboració)
- Certificat d'Autor (quota de col·laboració)
- Certificat de Coordinador de Grup de treball (gratuït per aquest col·lectiu)
- Certificat Comitè de Suport a la Organizació (gratuït per aquest col·lectiu)
- Certificat Comitè Assessor (gratuït per aquest col·lectiu)

Com puc participar?

Cal estar inscrit a la seu electrònica del congrés. Això permet accedir des d'ara a les activitats online paral-leles, i entre el 12 i el 29 de novembre a la discussió online de les comunicacions.

Com funciona "El meu congrés"?

Per facilitar la gestió i participació durant les dues setmanes que dura la discussió online de comunicacions, i l'accés àgil a la informació i continguts d'interés per cada participant, hem creat l'espai "El meu congrés".

És una pàgina d'inici personalitzada i amb unes eines que t'ofereixen la possibilitat de marcar aquelles persones que t'interessa seguir, aquells grups de treball que consideres interessants o aquelles comunicacions i discussions sobre les que vols rebre notificacions cada vegada que s'actualitzen.

Cada vegada que t'identifiques a la seu electrònica del congrés apareixerà la pestanya "El meu congrés", a través de la qual es mostrarà a la pàgina dinàmica que recopil·la totes les teves opcions marcades com a preferides, com accessos directes.

Recomanem consultar el manual sobre "Cómo sacarle todo el jugo al congreso"

Qui pot sol·licitar el Certificat de Participació?

Totes aquelles persones que han participat al congrés, ja sigui com a lector passiu, participant en les discussions de comunicacions, o en les activitats paral·leles.

Com sol·licito el Certificat de Participació?

Per sol·licitar el certificat has de seguir el procés de pagament de quota voluntària des d'aquesta pàgina.

Hi haurà actes del congrés?

Sí; hi haurà actes electròniques amb el corresponent indentificador (ISBN o similar). Les actes del congrés es reuniran en un sol arxiu que tots els usuaris interessats, i que abonin la quota corresponent (la mateixa del certificat), podran descarregar-se a través de la mateixa web del congrés.